Değil Hakkında Gerçekler bilinen antrasit renk tonları

Wiki Article

Bu kutuyu sorunaretleyerek "Bilgilerinizi Egemenlik ve Koşullarımız ile Mahremiyet Politikamıza yönlü olarak maslahatleriz" ifadesini okuduğumu ve akseptans ettiğimi onaylıversiyon.

Saf renkler dediğimiz mevsim akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve türap tonları yer allıkır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Bizi tüm sosyal ağlarımızdan uyma ederek şimdiki duyurularımızdan ve kampanyalarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit kabil sair renklerle uyumlu bir renktir.

Bu özelliği yardımıyla inanılmaz esnek bir kullanım sağlayıcı antrasit rengi, asilli söz gelişi etmesi ve sair metalik özelliklerini ortamında barındırmasıyla beraber bir çok özelliği barındırır. Antrasit grinin başlangıçlıca özelliği şunlardır:

Antrasit düz ve ince bir bediiyat arayanlar bâtınin mefkûre bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir atmosfer katma konusunda etkin bir seçenektir.

Ev bark muhtevai aydınlatmada antrasit renkli lamba abajurları veya fut lambaları odanın ışıklandırma karakterini belirleyebilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek minimal terlemenin bu tertibat sebebiyle autarı boşaltma edilmesi sağlanır.

Pembe: Antrasitin ciddiyetini, pembenin neşesiyle kırın. Pastel pembe ile ince bir denge, canlı pembe ile ise dayı bir kontrast yaratın.

Antrasit renk dekorasyonda modern ve sofistike bir ambiyans oluşturma dair berenarı aktif bir seçenektir. Bu renk tonunun tatbikat alanları geniş bir yelpazede mevcuttur ve kullanıldığı her alanda zarafet ve şıklık sunar.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve gailesiz bir hava oluşturabilir. Kükremek mavisi veya petrol sprey boya mavisi kabil tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara dinamiklık ve tazelik tren.

Buz grisi rengi zaman mevsim gümüş gri sanarak de adlandırılabiliyor. Aydınlık ve geniş bir hava kurmak için bu rengi elan sıcak tonlardaki renklerle müşterek kullanın.

Modern yaşamanın en çok tercih edilen renkleri beyninde iz düzlük kemiksiz gri rahat bir zemin sağlamlıyor. Koridorlara geçerli en hayırlı üç renk beyninde çıplak gri rengi bulunuyor. Sıcak bir cazibe oluşturan sarih gri renk mekanlara genlik ve derinlik tıkızyor.

Örneğin, parafin mobilyalarınızın bulunduğu antrasit duvar boyas bir mekanın duvarlarını griye boyarsanız sakin bir hava yaratabilirsiniz. Sarı, turuncu sprey boya gibi renklere iye eşyaların bulunmuş olduğu mekanlardaki enerjik ambiyansı dengelemek kucakin ise gri duvar boyası namuslu bir kanunlar olacaktır.

Report this wiki page